Cześć.
Chciałbym się wybrać do Krakowa w tą niedzielę, tj. 2 września swoim samochodem (PKP sux) i mam pytanie do miejscowych - znacie jakiś dobry parking, gdzie będę mógł zostawić samochód od rana do wieczora za rozsądną cenę?
Kolego a zależy Ci na tym żeby było to blisko centrum? Bo jeżeli nie to możesz zostawić u mnie na osiedlu auto i z pętli autobusowej która jest 50m od parkingu wsiadasz w linię 130 która zawozi Cię pod samo centrum
Dodam że autobus kursuje co 10 minut i jedzie do centrum 15minut.
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Proponuje zostawić ci na parkingu pracowniczym firmy tf kable przy ulicy wielickiej 114 . Ludzie tak zostawiają i przesiadają sie w tramwaj . Niedaleko jest ochrona więc i rzucaja okiem na autka .
Kolego a zależy Ci na tym żeby było to blisko centrum?
Nie, ale dojazd musi być dogodny. Możesz mi podrzucić lokalizację?
Dojazd jest bardzo dogodny,jak będziesz leciał A4 z Katowic to dojedziesz elegancko na moje osiedle,a tu masz mapkę.
Auto zostawiasz wzdłuż ulicy Weissa lub Jaremy (przy blokach) MAPKA
i wbijasz w autobus lini 130 ROZKŁAD JAZDY 130 - przystanek AZORY (pętla znajduje się przy ulicy Weissa)
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Możesz zostawić też TUTAJ Parking WinFort - z buta ulicą Długa w 15 minut jesteś na Rynku Głównym a dojazd jest banalnie prosty - od A4 Opolska, później 29-ego Listopada na Nowy Kleparz i już. 8)
Komentarz